Labas, mielas lankytojau! Patekai į vieną iš nedaugelio, Miley Cyrus fanų forumą. Forume šiuo metu vyksta atsinaujinimas, tad prašau laukti kantriai! :) Su meile, Erika. |
|
| Kaip įtikinti draugę ,kad vėl taptų Smiler'e | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Smiley :)
Pranešimų skaičius : 3 Join date : 2013-02-09
| Temos pavadinimas: Kaip įtikinti draugę ,kad vėl taptų Smiler'e Pir. 02 18, 2013 7:21 pm | |
| Sveiki , Mano draugė buvo 4 metus Miley fanė ,bet ji man pareiškė ,kad Miley žiauriai pasikeitė ir bando parodijuoti Lady Gaga . Aš bandžiau įvairiais būdais jai paaiškinti ,kad Miley nieko neparodijuoja juk ji jau nebe ta naivi mergaitė kokia vaizdavo seriale Hana Montana. Ji užaugo ir pasikeitė tai pat augame ir keičiamės mes. Bet ji vistiek laikosi savo ir pareiškė ,kad taps Smiler'e tik tuomet kai MILEY bus tokia pat kaip ir seniau. Gal kas gali duoti patarimą Aš nežinau ar nuleisti rankas ar vis dar mėginti ją įtikinti. AISTĖ | |
| | | Erika Admin
Pranešimų skaičius : 205 Join date : 2013-02-08 Age : 44
| Temos pavadinimas: Re: Kaip įtikinti draugę ,kad vėl taptų Smiler'e Pen. 02 22, 2013 3:40 pm | |
| Sveika, Manau geriausias būdas jos neįtikinėti, o tegul pati supranta, ką ji praranda taip sakydama. Pati priverčiau savo klasiokę pažiūrėti Miley backyard sessions, keletą interviu, ir kaipmat pakeitė savo nuomonę. O dėl tų Lady Gagos „kopijavimų“, tai manau daugelis yra susidaręs tokią nuomonę, tik nežinia kodėl. Miley yra savita. | |
| | | smilergirl
Pranešimų skaičius : 15 Join date : 2013-03-01
| Temos pavadinimas: Re: Kaip įtikinti draugę ,kad vėl taptų Smiler'e Pen. 03 01, 2013 9:23 pm | |
| Tiesą pasakius aš nesuprantu, kodėl visi ją lygina su Lady Gaga. Man ji net nepanaši į ją. Miley yra visiškai kitokia. Miley ne tokia populiari, bet man tai visiškai nesvarbu. Visiems Lady Gaga yra numeris 1 pasaulyje, o Miley man asmeniškai yra numeris 1 mano širdyje | |
| | | Moshine
Pranešimų skaičius : 19 Join date : 2013-04-24
| Temos pavadinimas: Re: Kaip įtikinti draugę ,kad vėl taptų Smiler'e Tr. 04 24, 2013 7:12 pm | |
| O aš išvis negirdėjau, kad ją žmonės su Lady Gaga lygintų, na nebent vienas kitas. Man ji į Lady Gagą visiškai nepanaši. Aš dievinu dabartinį Miley stilių, tik kartais vis dar pasiilgstu ilgų, rudų jos plaukų ). O draugė jei ji pati nebenori būti Smiler'e tegu ir nebūna, man asmeniškai jei kas dar ir kištų tai kuo nenoriu būti, tai dar labiau nenorėčiau būti tuo kuo siūloma... Tiesiog palik jai pasirinkimą ). | |
| | | gabyteaya
Pranešimų skaičius : 1 Join date : 2013-04-26 Miestas : Plungė
| Temos pavadinimas: Re: Kaip įtikinti draugę ,kad vėl taptų Smiler'e Pen. 04 26, 2013 1:32 pm | |
| Kai ji bus šalia tavęs, tarkim jūs būsite ar pas tave ar pas ją namuose, ir per kompiuterį užleisk kokią Miley dainą ir neišjunk, tada kitą, O šiaip geriausiai būtų paleisti tą, kurią jūs dažniausiai klausydavotės kartu | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kaip įtikinti draugę ,kad vėl taptų Smiler'e | |
| |
| | | | Kaip įtikinti draugę ,kad vėl taptų Smiler'e | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|