Miley Cyrus Lietuva
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Labas, mielas lankytojau! Patekai į vieną iš nedaugelio, Miley Cyrus fanų forumą. Forume šiuo metu vyksta atsinaujinimas, tad prašau laukti kantriai! :) Su meile, Erika.

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Bendraukime, mielieji.

Go down 
+9
Miler
*~Karolysė~*
tomajoana
Brigita
Rugi
Smiler4ever
Urtė
katinelis14
Erika
13 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next
AutoriusPranešimas
*~Karolysė~*

*~Karolysė~*

Pranešimų skaičius : 78

Bendraukime, mielieji. - Page 8 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyAntr. 02 12, 2013 8:26 pm

Admin rašo:
Iki :cry silent
Kodėl jau atsisveikini?
Atgal į viršų Go down
*~Karolysė~*

*~Karolysė~*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyAntr. 02 12, 2013 8:27 pm

Liksiu viena... Nu gerai ir aš jau eisiu. RYTOJ jau nelabai sutiksiu jus Smile
Atgal į viršų Go down
Erika
Admin
Erika

Pranešimų skaičius : 205

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyAntr. 02 12, 2013 8:31 pm

*~Karolysė~* rašo:
Liksiu viena... Nu gerai ir aš jau eisiu. RYTOJ jau nelabai sutiksiu jus Smile
Esu.
Atgal į viršų Go down
https://mileycyrus-lietuva.forumlt.com
*~Karolysė~*

*~Karolysė~*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyAntr. 02 12, 2013 8:33 pm

Thanks god Smile
Atgal į viršų Go down
*~Karolysė~*

*~Karolysė~*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyAntr. 02 12, 2013 8:34 pm

Ir aš jau dabar tikrų tikriausia Smile'ė. Pasidariau Miley foto Smile
Atgal į viršų Go down
Erika
Admin
Erika

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:48 pm

Ir taip buvai tikra Smile Esat?
Atgal į viršų Go down
Smiler4ever

Smiler4ever

Pranešimų skaičius : 89

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:48 pm

Sveikos tika atėjau Smile Karolyte, tu ir buvai Smiler
Atgal į viršų Go down
Erika
Admin
Erika

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:49 pm

Smiler4ever rašo:
Sveika. yayyy, pagaliau čia yra lankytojų Very Happy Very Happy Very Happy Mad
Atgal į viršų Go down
Smiler4ever

Smiler4ever

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:50 pm

Smagu, kad ir tu aktyvi Smile
Atgal į viršų Go down
*~Karolysė~*

*~Karolysė~*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:51 pm

Aš jau čia, laukiu jūsų !!!
Atgal į viršų Go down
*~Karolysė~*

*~Karolysė~*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:51 pm

Smiler4ever rašo:
Čia man?
Atgal į viršų Go down
Erika
Admin
Erika

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:52 pm

Smile ką veikiat?
Atgal į viršų Go down
Smiler4ever

Smiler4ever

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:53 pm

*~Karolysė~* rašo:
Smiler4ever rašo:
Čia man?

Taip, tau Smile
Erika, nieko reik draugei foto į skype nusiųst Smile O jūs?
Atgal į viršų Go down
Smiler4ever

Smiler4ever

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:55 pm

Dainininkė ir aktorė Miley Cyrus pastaruoju metu savo gerbėjus stebina ne muzikiniais pasiekimais, bet kardinaliais išvaizdos pokyčiais ir nederamu elgesiu. Tačiau kartais neapgalvoti jos sprendimai priverčia raudonuoti ir pačią atlikėją.

Nemalonus įvykis 20-metei atsitiko per „Grammy“ apdovanojimus. Jai pozuojant prieš fotografus, netikėtai iš po suknelės kraštų išlindo merginos krūtų speneliai. Nors jie buvo pridengti specialiais lipukais, tačiau žvaigždutė vis tiek suskubo pridengti savo grožybes.

Iškilmingam vakarui garsenybė pasirinko elegantišką „Emilio Pucci“ apdarą, kuris apnuogino ne tik jos krūtis, bet ir nugarą.

Panašu, kad dainininkė nė negalvoja sustoti ir toliau savo pasirinkimais provokuoja spaudos atstovus.

Čia iš alfos, nuorodos neleido įkelt.... Ką manot?
Atgal į viršų Go down
Erika
Admin
Erika

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:55 pm

Smiler4ever rašo:
*~Karolysė~* rašo:
Smiler4ever rašo:
Čia man?

Taip, tau Smile
Erika, nieko reik draugei foto į skype nusiųst Smile O jūs?
Valgau Raffaello
Atgal į viršų Go down
*~Karolysė~*

*~Karolysė~*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:56 pm

Smiler4ever rašo:
Dainininkė ir aktorė Miley Cyrus pastaruoju metu savo gerbėjus stebina ne muzikiniais pasiekimais, bet kardinaliais išvaizdos pokyčiais ir nederamu elgesiu. Tačiau kartais neapgalvoti jos sprendimai priverčia raudonuoti ir pačią atlikėją.

Nemalonus įvykis 20-metei atsitiko per „Grammy“ apdovanojimus. Jai pozuojant prieš fotografus, netikėtai iš po suknelės kraštų išlindo merginos krūtų speneliai. Nors jie buvo pridengti specialiais lipukais, tačiau žvaigždutė vis tiek suskubo pridengti savo grožybes.

Iškilmingam vakarui garsenybė pasirinko elegantišką „Emilio Pucci“ apdarą, kuris apnuogino ne tik jos krūtis, bet ir nugarą.

Panašu, kad dainininkė nė negalvoja sustoti ir toliau savo pasirinkimais provokuoja spaudos atstovus.

Čia iš alfos, nuorodos neleido įkelt.... Ką manot?
Nu gi būna, būna Very Happy
Atgal į viršų Go down
Smiler4ever

Smiler4ever

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:57 pm

Aš ir taip- sakau, bet uuuupppps nepasisekė Sad Vargšiukė Sad
Atgal į viršų Go down
*~Karolysė~*

*~Karolysė~*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:57 pm

Na ir vėl susirinko mūsų trijulė Very Happy
Atgal į viršų Go down
Smiler4ever

Smiler4ever

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:58 pm

*~Karolysė~* rašo:

Kaip visada.. Kažkodėl norėčiau daugiau toookių aktyvių narių, kaip judvi Smile
Atgal į viršų Go down
Erika
Admin
Erika

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:59 pm

*~Karolysė~* rašo:
Mes tik tryse čia aktyvios. Dar Ditė prisijungia retkarčiais.
Atgal į viršų Go down
Erika
Admin
Erika

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 4:59 pm

Uoj, dar Brigita Smile
Atgal į viršų Go down
Erika
Admin
Erika

Uoj, dar Brigita Smile
Atgal į viršų Go down
*~Karolysė~*

*~Karolysė~*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 5:02 pm

Taip... bet, kad nesityčiotų. Pvz: šiandien buvau tokiame puslapyje (facebook) . Ten mes diskutavome ar ten yra Nina (Dobrev) ar ne. Aš parašiau, kad tipo nelabai ten gali būti ji. Admin'ė pakomentavo, kad Nina turi panašius batus. Nu ir davai... viena mergina prisiklijavo. Parašė, kad jei mes spręndžiam iš jos batų mes nesveikos. Žodžiu, labai supykau, nes neleisiu savęs žeminti... Smile
Atgal į viršų Go down
Erika
Admin
Erika

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 5:05 pm

*~Karolysė~* rašo:
Taip... bet, kad nesityčiotų. Pvz: šiandien buvau tokiame puslapyje (facebook) . Ten mes diskutavome ar ten yra Nina (Dobrev) ar ne. Aš parašiau, kad tipo nelabai ten gali būti ji. Admin'ė pakomentavo, kad Nina turi panašius batus. Nu ir davai... viena mergina prisiklijavo. Parašė, kad jei mes spręndžiam iš jos batų mes nesveikos. Žodžiu, labai supykau, nes neleisiu savęs žeminti... Smile
Nesuprantu, kodėl tokie „ereliai“ kimba prie visų. Jūs sprendžiat iš batų, o ji „varo“ ant protingesnių.
Atgal į viršų Go down
Smiler4ever

Smiler4ever

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 EmptyTr. 02 13, 2013 5:06 pm

Admin rašo:
*~Karolysė~* rašo:
Nesuprantu, kodėl tokie „ereliai“ kimba prie visų. Jūs sprendžiat iš batų, o ji „varo“ ant protingesnių.

Tokie žmonės, man labai nepatinka... Taigi, jei jūs taip sprendžiat ir jums pavyksta tai puiku... O jei kažkoks durnelis bando kibt tai tegul jis valina toli toli, atsiprašant
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Bendraukime, mielieji.   Bendraukime, mielieji. - Page 8 Empty

Atgal į viršų Go down

Bendraukime, mielieji.
Atgal į viršų 
Puslapis 811Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next